Αριθμ. Πρωτ.: 413

6-3-2007

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 2/2007

Προς: Όλους τους ομίλους που διοργανώνουν ιστιοπλοϊκούς αγώνες ανοικτής θαλάσσης

ΘΕΜΑ 1: ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Στόχος της Ε.Α.Θ. είναι η συμβολή της στην επαύξηση του αριθμού στελεχών επιτροπών αγώνων ανοικτής θαλάσσης και της επιμόρφωσής τους.

Παρακαλούνται οι όμιλοι-μέλη να προτείνουν προς την Ε.Α.Θ. άτομα κατάλληλα έως την 30η Μαρτίου 2007, με αποστολή σύντομων βιογραφικών στη γραμματεία της Επιτροπής Ανοικτής Θαλάσσης / Ε.Ι.Ο. (fax:210 9403114).

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν σε ημερομηνίες που θα οριστούν από την Ε.Α.Θ. για κάθε περιφέρεια μετά το πέρας των αιτήσεων των συμμετεχόντων και θα ανακοινωθούν με νεωτέρα εγκύκλιο.

Στο τέλος των σεμιναρίων θα γίνει αξιολόγηση των συμμετεχόντων, μετά από γραπτές εξετάσεις.

Η Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης πιστεύει ότι με τα σεμινάρια αυτά δίνεται η δυνατότητα σε όσους θέλουν ν’ ασχοληθούν, να συμβάλλουν συμμετέχοντας στην αναβάθμιση της ποιότητας των διοργανωτών αγώνων Ανοικτής Θαλάσσης.

ΘΕΜΑ 2 : ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ Ε.Α.Θ. ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ HOBBY FESTIVAL

Η Ε.Α.Θ. θα συμμετάσχει στην έκθεση HOBBY FESTIVAL που θα πραγματοποιηθεί 3 έως 6 Μαΐου 2007 στο στάδιο της Ξιφασκίας στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Ελληνικού. (συνημμένο έντυπο υλικό).

Στόχος της Ε.Α.Θ. είναι η προβολή της αγωνιστικής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας στο ευρύ κοινό. Στα πλαίσια αυτής της προβολής καλούμε τους Ομίλους να στείλουν έντυπο υλικό με τις δραστηριότητες τους (αγώνες, σχολές, κλπ) ώστε να μπορέσουμε να τις προβάλουμε στο κοινό.

Παράλληλα θα μας διατεθεί χώρος για μια τουλάχιστον συγκέντρωση και παρουσίαση.

Περιμένουμε τις προτάσεις σας για αυτή την ενέργεια.

Παρακαλούμε το έντυπο υλικό και η πιθανή σας πρόταση να σταλούν έως τις 25 Απριλίου 2007 στο γραφείο της Ε.Α.Θ.

ΘΕΜΑ 3: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΩΝ IMS / ORC Club

Όπως γνωρίζετε η Ε.Α.Θ. υλοποίησε την διετία 2005-2006 πλήθος σεμιναρίων επιμόρφωσης νέων καταμετρητών σε όλη την Ελλάδα, με αποτέλεσμα την πιστοποίηση πολλών νέων καταμετρητών, οι οποίοι έχουν ήδη δραστηριότητα.

Στα πλαίσια της συνεχούς και πλήρους ενημέρωσης τους η Τεχνική Επιτροπή της Ε.Α.Θ. προσκαλεί όλους τους καταμετρητές IMS / ORC club σε Πανελλήνια συγκέντρωση που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Π.Ο.Ι.Α.Θ. το Σάββατο 10 Μαρτίου 2007 και ώρα 12:00 π.μ.

Αντικειμενικός σκοπός είναι αφενός η ενημέρωση των καταμετρητών για τις αλλαγές που θα ισχύσουν από το 2007, αφετέρου η ανοικτή συζήτηση για θέματα που αφορούν τις καταμετρήσεις.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν αντίγραφα των νέων κανονισμών 2007, καθώς και υποδείγματα εντύπων καταμέτρησης.

Η παρουσία όλων των καταμετρητών είναι απαραίτητη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε καθημερινά 9:00π.μ έως 14:00 μ.μ. με το γραφείο της Ε.Α.Θ. στο 210 9404828 εσωτερικό 3.

 

Για την ΕΑΘ

Ο Πρόεδρος
Γ. Συκάρης
Η Γεν. Γραμματέας
Α. Γαλάνη

Επιστροφή