Αριθμ. Πρωτ.: 208

10-2-2005

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 1/2005

Προς: ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

Η Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης στα πλαίσια του ετήσιου προγράμματος επιμόρφωσης καταμετρητών σκαφών και στελεχών διοργάνωσης αγώνων ανοικτής θαλάσσης προτίθεται να διοργανώσει σεμινάρια με τα ακόλουθα θέματα:

α) ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΩΝ

Στόχος της ΕΑΘ είναι η επαύξηση του αριθμού των ενεργών καταμετρητών με το διορισμό νέων αλλά και της αναβάθμισης των γνώσεων των ήδη διορισμένων καταμετρητών.

Παρακαλούνται οι όμιλοι - μέλη να προτείνουν προς την ΕΑΘ άτομα κατάλληλα (3 άτομα το πολύ κατά περιοχή) έως την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2005 με αποστολή σύντομων βιογραφικών στην γραμματεία της Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης / ΕΙΟ (fax 210 9403113)

Τα βασικά προσόντα των υποψηφίων καταμετρητών πρέπει να είναι τα εξής:

  1. Εντοπιότητα
  2. Προηγούμενη εμπειρία ή ιδιότητα ενεργού καταμετρητή ORC CLUB
  3. Επιθυμητή επαγγελματική κατάρτιση σχετική με θετικές επιστήμες
  4. Υπευθυνότητα - αντικειμενικότητα και κέφι για το αντικείμενο
  5. Προθυμία για διάθεση σημαντικού χρόνου για καταμετρήσεις σκαφών
  6. Επιθυμητή ιδιότητα αγωνιζόμενου ιστιοπλόου εν ενεργεία
  7. Γνώση Αγγλικών

Θα ακολουθήσει επίσημος "διορισμός" από την Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης κατόπιν σχετικής αξιολόγησης. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί σε τόπο που θα ανακοινωθεί έγκαιρα σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

β) ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

Αφορά στην εκμάθηση έκδοσης φύλλων έναρξης ιστιοδρομιών και αποτελεσμάτων αγώνων ανοικτής θαλάσσης με το πρόγραμμα ALTURA. To σεμινάριο απευθύνεται στα μέλη των Επιτροπών Αγώνων των ομίλων που διοργανώνουν αγώνες ανοικτής θαλάσσης και θα λάβει χώρα την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου και την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2005 στην αίθουσα σεμιναρίων του Π.Ο.Ι.Α.Θ. (ακτή Δηλαβέρη 3, Μικρολίμανο) κατά τις ώρες 18:00-22:00.

Παρακαλούνται οι όμιλοι - μέλη να αποστείλουν προς την ΕΑΘ τα ονόματα των ατόμων που θα παρακολουθήσουν το ανωτέρω σεμινάριο μέχρι την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2005.

Η Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης πιστεύει ότι με τα σεμινάρια αυτά δίνεται η δυνατότητα σε όσους θέλουν να ασχοληθούν, να συμβάλουν συμμετέχοντας στην αναβάθμιση της ποιότητας των διοργανώσεων αγώνων Ανοικτής Θαλάσσης.

 

Για την ΕΑΘ

Ο Πρόεδρος
Γ. Συκάρης
Η Γεν. Γραμματέας
Α. Γαλάνη

Επιστροφή