Αριθμ. Πρωτ.: 2133

5-12-2005

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 5/2005

Προς: ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

Θέμα: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ 2006

Η ΕΑΘ στα πλαίσια της προσπάθειάς της για επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων με τους ομίλους που διοργανώνουν Αγώνες ή έχουν στη δύναμή τους Αθλητές Ανοικτής Θαλάσσης, διοργανώνει πανελλήνια συνδιάσκεψη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2006 και ώρα 10:00 στις εγκαταστάσεις του Π.Ο.Ι.Α.Θ. (Ακτή Αθηνάς Δηλαβέρη 3, Μικρολίμανο - Πειραιάς).

Σκοπός της συνδιάσκεψης είναι η ομαδοποίηση και η καταγραφή των απόψεων και προτάσεων, των ομίλων και Αθλητών Ανοικτής Θάλασσας, έτσι ώστε αυτές να ληφθούν υπ' όψιν στην κατάρτιση του κανονισμού αγώνων 2006.

Οι ενδιαφερόμενοι όμιλοι πρέπει να αποστέλλουν μέχρι 30/01/2006 τους τίτλους και σύντομη περίληψη των θεμάτων που προτίθεται να αναπτύξει εκπρόσωπος τους κατά την συζήτηση, η οποία θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα ακόλουθα:

  1. Η οργανωτική επιτροπή θα κατατάξει τα θέματα προς συζήτηση σε ενότητες τις οποίες θα ανακοινώσει με την έναρξη.
  2. Κάθε ομιλητής θα τοποθετείται χωριστά για τα θέματα της κάθε ενότητας.
  3. Ο χρόνος της τοποθέτησης θα οριστεί ανάλογα με το πλήθος των ομιλητών και των θεμάτων.
  4. Κάθε όμιλος μπορεί να αποστείλει περισσότερους από έναν ομιλητές από τους οποίους όμως μόνον ο ένας θα εκπροσωπήσει επίσημα τον όμιλο.
  5. Ο κάθε ομιλητής θα εκπροσωπήσει μόνο ένα όμιλο.

Μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης η οργανωτική επιτροπή θα διατυπώσει συμπεράσματα, τα οποία θα συνεκτιμούνται στις προσεχείς συνεδριάσεις για την κατάρτιση του κανονισμού αγώνων 2006.

Η ΕΑΘ έχοντας την πεποίθηση ότι οι απόψεις κάθε ομίλου ή αθλητή που συμμετέχει ενεργά στους Αγώνες Ανοικτής Θαλάσσης, είναι πολύτιμες και μπορούν να αποτελέσουν οδηγό για την καλύτερη οργάνωση και διαχείριση των αγώνων, καλεί όλους του ομίλους να συμμετάσχουν ενεργά στην συνδιάσκεψη.

 

Για την ΕΑΘ

Ο Πρόεδρος
Γ. Συκάρης
Η Γεν. Γραμματέας
Α. Γαλάνη

Επιστροφή